• 2310 680677

20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ 5% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ

20% ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ 5% ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ

  • 2310 680677

20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ 5% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ

20% ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ 5% ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ

Τροφή κατάλληλη για κατανάλωση και από άνθρωπο!

Τα συστατικά, η διαδικασία παραγωγής, η επιλογή των υλικών και οι συνταγές της, καθιστούν τη σειρά Sense της Dibaq κατάλληλη για κατανάλωση ακόμη και από άνθρωπο!

Τροφή κατάλληλη για κατανάλωση και από άνθρωπο!

Έρχεται η ώρα του ταΐσματος, είναι ασφαλές να πούμε ότι οι περισσότεροι γονείς δεν μπαίνουν στον πειρασμό να βουτήξουν ένα πιρούνι στο φαγητό του σκύλου τους και να το δοκιμάσουν μόνοι τους. Δεδομένου ότι πολλές συνταγές δεν είναι αυστηρά βρώσιμες για τον άνθρωπο, αυτό είναι καλό.
Τι σημαίνει όμως και υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα στο να σερβίρετε τροφή ανθρώπινης ποιότητας στο κατοικίδιό σας;

Ποιος είναι ο ορισμός της ανθρώπινης τροφής για σκύλους;

Οι τροφές για σκύλους ανθρώπινης ποιότητας παρασκευάζονται με τα ίδια πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας που περιλαμβάνονται στους κανονισμούς ISF GLOBAL HACCP για την ανθρώπινη τροφή.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα πρότυπα δεν ισχύουν μόνο για τα συστατικά, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο παρασκευάζεται το φαγητό και την τοποθεσία στην οποία παράγονται.
Για παράδειγμα, η τροφή Dibaq Sense παρασκευάζεται και δοκιμάζεται σε εγκαταστάσεις συμβατές με τα παραπάνω. Αυτό σημαίνει ότι παρασκευάζεται παράλληλα με τρόφιμα που είναι φτιαγμένα για ανθρώπους και υπόκειται στα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας στη βιομηχανία τροφών για κατοικίδια. Πολύ λίγες τροφές για κατοικίδια παρασκευάζονται με αυτό το ασυμβίβαστο πρότυπο.

Ανακαλύψτε εδώ τις απίστευτες γεύσεις που προσφέρει η σειρά Dibaq Sense

Μπορούν οι άνθρωποι να τρώνε τροφή για κατοικίδια;

Πολλοί από εμάς εδώ στη Dibaq Group έχουμε φάει το φαγητό μας! Όλες οι συνταγές μας είναι ανθρώπινης ποιότητας, επομένως είναι ασφαλείς για κατανάλωση. Ωστόσο, η τροφή είναι τελικά φτιαγμένη για σκύλους.
Ο λόγος που φτιάχνουμε το φαγητό μας σύμφωνα με πρότυπα ανθρώπινης ποιότητας δεν είναι επειδή πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι πρέπει να το τρώνε ή ότι οι σκύλοι πρέπει να τρώνε όπως οι άνθρωποι. Το κάνουμε επειδή επιτρέπει σε εμάς και στους πελάτες μας να γνωρίζουμε ακριβώς τι περιέχει το φαγητό και ότι είναι ασφαλές και υγιεινό να τρώνε τα σκυλιά τους. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν φτιάχνετε φαγητό που είναι φρέσκο ​​και όχι πολύ επεξεργασμένο.
Δεν υπάρχει καρύκευμα, δεν υπάρχουν ειδικές τεχνικές μαγειρέματος, δεν υπάρχουν μαγικά συστατικά — Απλώς είναι φτιαγμένο σύμφωνα με τα πρότυπα ασφάλειας ανθρώπων και τροφίμων.

Είναι καλύτερη η τροφή ανθρώπινης ποιότητας για σκύλους;

Αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό όταν πρόκειται για τροφή για κατοικίδια είναι να είναι πλήρης και ισορροπημένη — να παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται οι σκύλοι στις σωστές αναλογίες. Όλες οι συνταγές μας αναπτύχθηκαν από κτηνιάτρους διατροφολόγους για να είναι πλήρεις και ισορροπημένες σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΕ και ασφαλείς στη διατροφή για όλα τα στάδια της ζωής χωρίς να απαιτείται συμπλήρωμα.
Ωστόσο, το γεγονός ότι η τροφή μας είναι φτιαγμένη σύμφωνα με τα πρότυπα ανθρώπινης τροφής και ποιότητας σε κάθε βήμα, από τα συστατικά μέχρι το μαγείρεμα και τον χειρισμό, σημαίνει ότι γνωρίζετε ακριβώς τι ταΐζετε τον σκύλο σας, κάτι που είναι σημαντικός παράγοντας για μια υγιεινή διατροφή.

Ανακαλύψτε εδώ τις απίστευτες γεύσεις που προσφέρει η σειρά Dibaq Sense

Καλάθι
Είσοδος

Δεν έχετε λογαριασμό?

Facebook X Email Pinterest linkedin Odnoklassniki WhatsApp WhatsApp VK Telegram Viber
Ανακαλύψτε μοναδικά προϊόντα για κατοικίδια σε εκπληκτική τιμή!

Με τις παρακάτω εκπτώσεις ενδεικτικά λαμβάνετε: